Chia Crusted somon cu soia Bok Choy
Chia somon Crusted cu soia Bok Choy este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 489 calorii. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, fileuri de somon, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi semințele de chia, puteți urma acest fel principal cu Hype aproximativ semințe de Chia și budincă de chia de căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Somon cu coajă de caju cu Bok Choy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. amestecați muștarul, Sriracha și 1/2 linguriță fiecare sare și piper, apoi frecați peste tot somonul.
Întindeți semințele de chia pe o farfurie, apoi așezați ceea ce ar fi partea pielii somonului pe semințe, apăsând ușor pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare până la cald. Căutați somonul în două loturi, însămânțate cu fața în jos, până când se rumenesc în jurul marginilor și semințele sunt așezate și formează o crustă, aproximativ 3 minute pe lot.
Transferați somonul, însămânțat în sus, pe o foaie de copt.
Transferați la cuptor și coaceți până când tocmai ați fiert, 6 până la 8 minute.
În timp ce somonul se coace, puneți bok choy în tigaie cu sosul de soia, siropul de arțar și 1/4 cană de apă. Acoperiți, aduceți lichidul la foc mic și gătiți până când bok choy este fraged, aproximativ 8 minute. Descoperiți și continuați să gătiți până când lichidul formează o glazură, 4 până la 6 minute.
Serviți somonul cu bok choy.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.