Cherry Tortoni
Tortoni de cireșe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 197 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr, topping bătut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cherry Tortoni, Tortoni De Crăciun, și Cupe Tortoni Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Combinați 1/3 cană de zahăr, amaretto și cireșe dulci într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți 10 minute sau până când zahărul se dizolvă și cireșele sunt moi, amestecând ocazional.
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând până se omogenizează. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de cireșe; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Puneți amestecul de cireșe într-un castron; acoperiți și răciți 1 oră. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând amestecul de cireșe și sucul. Acoperiți și răciți sucul.
Așezați migdalele și napolitanele într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat grosier.
Combinați restul de 1/3 cană de zahăr, smântână de tartru, sare și albușuri de ou în vârful unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte pana cand un termometru inregistreaza 160 (aproximativ 6 minute), amestecand constant cu un tel.
Se ia de pe foc. Bateți cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Spoon biciuit topping într-un castron mare. Îndoiți ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în topping bătut; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Îndoiți 1/2 cană amestec de migdale în amestec de albuș de ou; pliați ușor în amestec de cireșe strecurate.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; așezați matrițe inelare de 10 (3 inci) pe pergament. Lingură 1/2 cană amestec de albuș de ou în fiecare matriță; presărați amestecul de migdale rămas uniform peste blaturi. Acoperiți ușor cu folie de plastic; congelați 4 ore sau până când este setat.
Lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei. Rulați un cuțit în jurul marginii exterioare; scoateți din forme.
Serviți tortonis cu sucul de cireșe rezervat.
Notă de vin: atunci când potriviți un vin cu deserturi, cum ar fi Tortoni de cireșe, un vin uscat sau ușor dulce va rezista acolo unde un vin uscat este rapid copleșit. Alice Alb Lexia 2007 ($
este distractiv și fructat, cu arome mari de miere, flori și piersici. Vinul are un pic bun de dulceață care funcționează bine cu deserturile fructate, în timp ce finisajul crocant îl menține luminos și răcoritor, mai degrabă decât stânjenitor. Jeffery Lindenmuth