Cherry Nut Delight

Cherry Nut Delight
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cherry Nut Delight. Această rețetă face 15 porții cu 300 de calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cherry Delight, Cherry Delight, și Cherry Delight.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Tăiați 1/2 cană de nuci grosolan și rezervați-le pentru topping. Se toacă bine restul de 1/2 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
NuciNuci
3
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați făina, zahărul brun și untul. Amestecați bine amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați nuca de cocos și nucile tocate mărunt. Rezervați 1/2 cană din acest amestec. Apăsați amestecul de făină rămas în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați zahărul și crema de brânză. Se amestecă oul și vanilia. Bateți amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Întindeți acest amestec peste stratul fierbinte (doar copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți 10 minute. Când tortul a terminat de gătit, întindeți umplutura de plăcintă cu cireșe peste tortul fierbinte și presărați restul de nuci și amestecul de pesmet deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
NuciNuci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Întoarceți tortul la cuptor și coaceți încă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista