Cherry Nut Delight
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cherry Nut Delight. Această rețetă face 15 porții cu 300 de calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cherry Delight, Cherry Delight, și Cherry Delight.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Tăiați 1/2 cană de nuci grosolan și rezervați-le pentru topping. Se toacă bine restul de 1/2 cană de nuci.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați făina, zahărul brun și untul. Amestecați bine amestecul.
Adăugați nuca de cocos și nucile tocate mărunt. Rezervați 1/2 cană din acest amestec. Apăsați amestecul de făină rămas în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt maro deschis.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați zahărul și crema de brânză. Se amestecă oul și vanilia. Bateți amestecul până se omogenizează.
Întindeți acest amestec peste stratul fierbinte (doar copt).
Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți 10 minute. Când tortul a terminat de gătit, întindeți umplutura de plăcintă cu cireșe peste tortul fierbinte și presărați restul de nuci și amestecul de pesmet deasupra.
Întoarceți tortul la cuptor și coaceți încă 15 minute.
Lăsați să se răcească înainte de servire.