Cherry Kringle
Cherry Kringle este un aperitiv care servește 48. O porție conține 124 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsime . Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți lapte cald, făină de pâine, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețetele similare includ Kringle tradițional danez - Din Danemarca , Kringle danez și biscuiți Kringle cu melasă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în laptele cald. Într-un alt bol, combinați făina, zahărul și sarea; se taie in unt si se scurteaza pana se sfaramiciaza.
Adăugați la amestecul de drojdie.
Adăugați ouăle; se bate pentru a forma un aluat foarte moale (nu se framanta). Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 8 ore.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; împărțiți în sferturi.
Rulați fiecare porție într-un format de 14 inchi. x 11 inchi. dreptunghi; întindeți plăcinta cu cireșe în treimea centrală a fiecărui dreptunghi. Începând de la partea lungă, îndoiți o treime din aluat peste umplutură; îndoiți cealaltă treime deasupra; ciupiți pentru a sigila. Ciupiți capetele și înfigeți dedesubt.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt unse.
Coaceți la 350° timp de 25 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, combinați zahărul de cofetă și suficient lapte pentru a obține consistența dorită; stropiți peste kringles.