Cherry Dijon-Șuncă Glazurată
Cherry Dijon-șuncă glazurată este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 89 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, cireșe în sirop, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Dijon-Șuncă La Cuptor Glazurată, Portocaliu Dijon-Șuncă Glazurată, și Șuncă glazurată cu sos de ananas Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți cireșele, rezervând sirop.
Combinați siropul de cireșe, vinul, zahărul, 2 lingurițe. din muștar, amidonul de porumb și sucul se concentrează în cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul se ingroasa si incepe sa fiarba, amestecand constant.
Scoateți 1/3 cană de sos; rezervă pentru utilizare ulterioară. Amestecați cireșele în sosul rămas; acoperiți. La frigider până când este gata de utilizare.
Ungeți șunca cu restul de 1/4 cană de muștar.
Coaceți șunca conform instrucțiunilor de pe pachet, periați ocazional cu sosul rezervat de 1/3 cană pentru ultimele 30 de minute. din timpul de coacere. Între timp, gătiți sosul de cireșe la foc mediu-mic până se încălzește, amestecând ocazional. Taie șuncă.
Serviți felii de șuncă acoperite cu sosul cald de cireșe.