Cherry Dijon-Șuncă Glazurată

Cherry Dijon-Șuncă Glazurată
Cherry Dijon-șuncă glazurată este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 89 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 25 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, cireșe în sirop, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Dijon-Șuncă La Cuptor Glazurată, Portocaliu Dijon-Șuncă Glazurată, și Șuncă glazurată cu sos de ananas Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți cireșele, rezervând sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2
Combinați siropul de cireșe, vinul, zahărul, 2 lingurițe. din muștar, amidonul de porumb și sucul se concentrează în cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul se ingroasa si incepe sa fiarba, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți 1/3 cană de sos; rezervă pentru utilizare ulterioară. Amestecați cireșele în sosul rămas; acoperiți. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Ungeți șunca cu restul de 1/4 cană de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Coaceți șunca conform instrucțiunilor de pe pachet, periați ocazional cu sosul rezervat de 1/3 cană pentru ultimele 30 de minute. din timpul de coacere. Între timp, gătiți sosul de cireșe la foc mediu-mic până se încălzește, amestecând ocazional. Taie șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Serviți felii de șuncă acoperite cu sosul cald de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista