Cherry Chili pui cu sos de scufundare

Cherry Chili pui cu sos de scufundare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 620 calorii, 23g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți stafide, sare, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pui de nucă de cocos cu sos dulce de Chili, Pui Chili dulce cu sos de arahide, și Fâșii de pui prăjite din sud cu sos de scufundare cu usturoi Chili.
Instrucțiuni
Puneți stafidele într-un castron mic și turnați peste ele sucul din cireșele conservate. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 177°.împrăștiați feliile de ceapă pe fundul unei tigaie mari sau tigaie. Puneți tigaia deoparte.
Condimentați puiul cu usturoi praf, boia și sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este destul de fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați puiul, în loturi, și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, 3 până la 4 minute pe fiecare parte, adăugând uleiul rămas câte 1 lingură, dacă este necesar. Pe măsură ce bucățile de pui se rumenesc, aranjați-le, cu pielea în sus, deasupra cepei din tigaia de copt.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați tot uleiul.
Adăugați ceașcă de sherry în tigaie și răzuiți toate bucățile maro. Se amestecă sosul de chili, zahărul brun, apa de cană și stafidele pline cu sucul de cireșe. Aduceți amestecul la fiert, apoi turnați-l peste pui. Se prăjește, neacoperit, se unge ocazional, timp de 25 de minute.
Se toarnă ceașca rămasă sherry în jurul puiului, se distribuie cireșele în tigaie și se unge. Prăjiți, ungând ocazional, până când sunt fierte, 20 până la 30 de minute.
Transferați puiul într-un platou cald de servire și acoperiți pentru a se încălzi. Se strecoară lichidul într-o cratiță de dimensiuni medii, rezervând solidele. Aduceți sosul strecurat la fierbere la foc mediu-mare și fierbeți până se reduce cu aproximativ o treime sau până se îngroașă, 8 până la 10 minute (mai mult dacă vă place un sos mai gros).
Puneți ceapa, cireșele și stafidele peste pui și treceți sosul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;