Chefal roșu cu stafide și nuci de pin: Triglile coi Pinoli e l ' Uva Passa

Chefal roșu cu stafide și nuci de pin: Triglile coi Pinoli e l ' Uva Passa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 550 calorii, 59G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, oțet de vin, stafide sultana și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sultana ai putea urma acest curs principal cu Tort Sultana ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Spanac cu nuci de pin și stafide, Spanac cu stafide și nuci de pin, și Spanac cu nuci de pin și stafide.
Instrucțiuni
Înmuiați stafidele în câteva linguri de apă călduță timp de aproximativ 5 minute, apoi strecurați-le.
Clătiți mugurii, apoi puneți-i într-o tigaie antiaderentă suficient de mare pentru a le ține pe toate sau lucrați în loturi, dacă este necesar. Stropiți peștele cu oțetul și uleiul, presărați stafidele și nucile de pin. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti la foc mare, scuturand tigaia, timp de 5 minute, apoi intoarceti pestele si gatiti inca 5 minute.
Așezați peștele pe o farfurie de servire și continuați să gătiți sucurile de tigaie până când s-au redus la jumătate.
Se toarnă peste pește și se servește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tinga Reserve Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tinga Reserve Pinot Noir]()
Tinga Reserve Pinot Noir
O culoare seducătoare de granat cu corp ușor. Pe nas, mere roșii proaspete cu note de migdale dulci, are taninuri netede, cu aciditate strălucitoare și un finisaj Fructat.