Chef John ' s Monte Cristo Benedict
Chef John ' s Monte Cristo Benedict ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 451 calorii. 475 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de pâine veche de o zi, sare kosher, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Monte Cristo, Monte Cristo, și Monte Cristo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Bateți 2 ouă, smântână, zahăr alb, sare, 1 vârf de piper cayenne, scorțișoară și ienibahar împreună într-un castron până când aluatul este bine combinat.
Așezați feliile de pâine în aluat, pe rând, și lăsați pâinea să absoarbă amestecul. Întoarceți feliile de pâine în aluat până când aproape tot aluatul a fost absorbit, aproximativ 10 minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și topiți untul în tigaia fierbinte. Gatiti feliile de paine in untul fierbinte pana se rumenesc, 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați feliile de pâine prăjită franceză pe o foaie de copt.
Așezați felii de șuncă în tigaia fierbinte și gătiți până când carnea începe să se rumenească, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Pentru a asambla, așezați o felie de brânză Cheddar pe o felie de pâine prăjită franceză, acoperiți cu 2 felii de șuncă și așezați o felie de brânză Havarti peste șuncă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când bucățile de pâine prăjită nu mai sunt umede, aluatul este setat, iar brânza s-a topit și a început să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Așezați sandvișurile pe farfurii de servire și acoperiți fiecare cu 2 ouă pocate. Condimentează cu sare kosher și un vârf de piper cayenne.