Cheesecake Vegan Cu Kefir De Nucă De Cocos Fără Coacere

Cheesecake Vegan Cu Kefir De Nucă De Cocos Fără Coacere
Această rețetă servește 12. O porție conține 322 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă 97 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake Vegan cu kefir de nucă de cocos fără coacere ar putea fi uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. 411 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de agar agar, prăjituri vegane cu napolitane, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu chefir de nucă de cocos fără coacere, Fără Coacere Lămâie (Nucă De Cocos) Macaroon Cheesecake & Fără Coacere Tratează Lansarea Cărții De Bucate, și Cheesecake Vegan cu dragoste de girafă fără coacere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În primul rând, zdrobiți fin cookie-urile, astfel încât acestea să aibă aproximativ textura făinii de migdale și amestecați scorțișoara dacă utilizați. Mi se pare că un robot de bucătărie ajută la obținerea unei texturi mai bune, dar le puteți sparge și într-o pungă de plastic sigilată cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Transferați firimiturile într-un castron mediu și amestecați margarina topită sau uleiul de cocos, asigurându-vă că umeziți toate firimiturile și nu lăsați pete uscate în amestec.Ungeți ușor o tigaie rotundă de 10 inci și apăsați amestecul de firimituri în partea de jos, netezindu-l uniform cu fundul unei căni sau pahare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Puneți-l în frigider pentru timp being.In o cratiță medie, combinați iaurtul de nucă de cocos, chefirul de nucă de cocos și laptele de cocos.Separat, amestecați agarul, zahărul și săgeata într-un vas mic, având grijă să distribuiți uniform toate ingredientele uscate. Acest lucru va ajuta la prevenirea formării de bulgări.Presărați încet acest amestec uscat în cratiță în timp ce bateți energic, până când sunteți sigur că totul a fost încorporat și nu există aglomerări care pândesc și pe fundul tigaiei.Porniți aragazul la foc mediu și bateți ocazional (dar nu vă îndepărtați!) pe măsură ce ajunge la temperatură, până când bulele se sparg la suprafață și se simt semnificativ îngroșate.Opriți focul, amestecați vanilia și recuperați crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
AgarAgar
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ChefirChefir
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Turnați umplutura gătită în tigaia cu formă de arc și atingeți-o de câteva ori pe blat pentru a elibera orice bule de aer și pentru a uniformiza partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei înainte de a muta cheesecake-ul în frigider pentru a se răci; grăbirea acestui proces va slăbi gelul și va duce la sinereză.Se răcește cel puțin 3 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista