Cheesecake Vegan Cu Kefir De Nucă De Cocos Fără Coacere
Această rețetă servește 12. O porție conține 322 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă 97 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake Vegan cu kefir de nucă de cocos fără coacere ar putea fi uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. 411 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de agar agar, prăjituri vegane cu napolitane, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu chefir de nucă de cocos fără coacere, Fără Coacere Lămâie (Nucă De Cocos) Macaroon Cheesecake & Fără Coacere Tratează Lansarea Cărții De Bucate, și Cheesecake Vegan cu dragoste de girafă fără coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În primul rând, zdrobiți fin cookie-urile, astfel încât acestea să aibă aproximativ textura făinii de migdale și amestecați scorțișoara dacă utilizați. Mi se pare că un robot de bucătărie ajută la obținerea unei texturi mai bune, dar le puteți sparge și într-o pungă de plastic sigilată cu un sucitor.
Transferați firimiturile într-un castron mediu și amestecați margarina topită sau uleiul de cocos, asigurându-vă că umeziți toate firimiturile și nu lăsați pete uscate în amestec.Ungeți ușor o tigaie rotundă de 10 inci și apăsați amestecul de firimituri în partea de jos, netezindu-l uniform cu fundul unei căni sau pahare de măsurare.
Puneți-l în frigider pentru timp being.In o cratiță medie, combinați iaurtul de nucă de cocos, chefirul de nucă de cocos și laptele de cocos.Separat, amestecați agarul, zahărul și săgeata într-un vas mic, având grijă să distribuiți uniform toate ingredientele uscate. Acest lucru va ajuta la prevenirea formării de bulgări.Presărați încet acest amestec uscat în cratiță în timp ce bateți energic, până când sunteți sigur că totul a fost încorporat și nu există aglomerări care pândesc și pe fundul tigaiei.Porniți aragazul la foc mediu și bateți ocazional (dar nu vă îndepărtați!) pe măsură ce ajunge la temperatură, până când bulele se sparg la suprafață și se simt semnificativ îngroșate.Opriți focul, amestecați vanilia și recuperați crusta răcită.
Turnați umplutura gătită în tigaia cu formă de arc și atingeți-o de câteva ori pe blat pentru a elibera orice bule de aer și pentru a uniformiza partea superioară.
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei înainte de a muta cheesecake-ul în frigider pentru a se răci; grăbirea acestui proces va slăbi gelul și va duce la sinereză.Se răcește cel puțin 3 ore înainte de servire.