Cheesecake Vegan Cu Kefir De Nucă De Cocos Fără Coacere

Cheesecake Vegan Cu Kefir De Nucă De Cocos Fără Coacere
Această rețetă servește 12. O porție conține 322 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Dacă 97 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake Vegan cu kefir de nucă de cocos fără coacere ar putea fi uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. 411 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de agar agar, prăjituri vegane cu napolitane, lapte de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu chefir de nucă de cocos fără coacere, Fără Coacere Lămâie (Nucă De Cocos) Macaroon Cheesecake & Fără Coacere Tratează Lansarea Cărții De Bucate, și Cheesecake Vegan cu dragoste de girafă fără coacere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În primul rând, zdrobiți fin cookie-urile, astfel încât acestea să aibă aproximativ textura făinii de migdale și amestecați scorțișoara dacă utilizați. Mi se pare că un robot de bucătărie ajută la obținerea unei texturi mai bune, dar le puteți sparge și într-o pungă de plastic sigilată cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Transferați firimiturile într-un castron mediu și amestecați margarina topită sau uleiul de cocos, asigurându-vă că umeziți toate firimiturile și nu lăsați pete uscate în amestec.Ungeți ușor o tigaie rotundă de 10 inci și apăsați amestecul de firimituri în partea de jos, netezindu-l uniform cu fundul unei căni sau pahare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți-l în frigider pentru timp being.In o cratiță medie, combinați iaurtul de nucă de cocos, chefirul de nucă de cocos și laptele de cocos.Separat, amestecați agarul, zahărul și săgeata într-un vas mic, având grijă să distribuiți uniform toate ingredientele uscate. Acest lucru va ajuta la prevenirea formării de bulgări.Presărați încet acest amestec uscat în cratiță în timp ce bateți energic, până când sunteți sigur că totul a fost încorporat și nu există aglomerări care pândesc și pe fundul tigaiei.Porniți aragazul la foc mediu și bateți ocazional (dar nu vă îndepărtați!) pe măsură ce ajunge la temperatură, până când bulele se sparg la suprafață și se simt semnificativ îngroșate.Opriți focul, amestecați vanilia și recuperați crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
AgarAgar
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ChefirChefir
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Turnați umplutura gătită în tigaia cu formă de arc și atingeți-o de câteva ori pe blat pentru a elibera orice bule de aer și pentru a uniformiza partea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei înainte de a muta cheesecake-ul în frigider pentru a se răci; grăbirea acestui proces va slăbi gelul și va duce la sinereză.Se răcește cel puțin 3 ore înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista