Cheesecake Umplut Thumbprint Cookie-Uri
Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 24. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem, Data Umplut Thumbprint Cookie-Uri, și Fursecuri Cu Amprentă Portocalie Umplute Cu Trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți mai întâi umplerea. Bateți împreună crema de brânză, zahărul și sarea până devin pufoase și netede. Se amestecă gălbenușul de ou, smântâna și vanilia.
Se pune la frigider pentru 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați 2 foi de copt cu pergament.Bateți împreună untul, zahărul, gălbenușul de ou și sarea. Se amestecă făina (nu se bate prea mult) și se amestecă până se formează aluatul. Formați aluatul în 24 până la 30 de bile și așezați pe foi de prăjituri. Degetul umed (sau folosiți mânerul unei linguri) și faceți o adâncitură profundă – acum vă faceți griji cu privire la cât de larg este încă. Cookie-urile se vor răspândi oricum.
Coaceți timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor și apăsați în mijloc pentru a re-face indentări. Întoarceți foile de cookie-uri și coaceți cookie-urile încă 5 până la 7 minute sau până când marginile încep să se rumenească puțin.
Scoateți din cuptor și umpleți crestăturile cu umplutură de cremă de brânză, folosind o linguriță mică. Întoarceți cookie-urile la cuptor și coaceți încă 7 minute. Se răcește complet și se răcește.