Cheesecake triplu cu ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați triple ginger cheesecake. O porție conține 264 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 6 și costă 97 cenți pe porție. Un amestec de ghimbir cristalizat, iaurt grecesc, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 131 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Cheesecake cu trei ghimbir, Pentru dragostea ghimbirului: smoothie triplu de ghimbir și sfeclă, și Cookie-Uri Triple-Ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Bateți împreună biscuiții sau zdrobiți într-o pungă sigilată până obțineți firimituri fine. Topiți ușor untul, apoi amestecați în firimituri. Apăsați uniform într-o formă rotundă de tort de 20 cm. Se răcește în frigider în timp ce faceți umplutura.
Puneți ingredientele rămase într-un robot de bucătărie și bateți până se omogenizează.
Se întinde peste bază, apoi se netezește blatul cu un cuțit. Se lasă la frigider peste noapte pentru a se seta.
Scoateți tortul din tablă și acoperiți cu rubarbă prăjită (rețetă, mai jos) sau alegerea fructelor.