Cheesecake Mixt Cu Fructe De Pădure

Cheesecake Mixt Cu Fructe De Pădure
Cheesecake-ul mixt de fructe de pădure necesită aproximativ 13 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă $1.81 pe portie. O porție conține 538 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. 305 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, jeleu, cum ar fi coacăze, și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 32%. Încercați Cheesecake Mixt Cu Fructe De Pădure, Cheesecake Mixt Cu Fructe De Pădure, și Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru a face crusta, combinați biscuiții graham, zahărul și untul topit până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
UntUnt
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
ZahărZahăr
4
Se toarnă într-o tigaie cu arc de 9 inci. Cu mâinile, apăsați firimiturile în fundul tigaiei și aproximativ 1 inch în sus pe laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
5
Coaceți timp de 8 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face umplutura, cremați crema de brânză și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu și adăugați ouăle și gălbenușurile, câte 2, amestecând bine. Răsturnați vasul și bătătorul, după cum este necesar. Cu mixerul la foc mic, adăugați smântâna, coaja de lămâie și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SmântânăSmântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
8
Se amestecă bine și se toarnă în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
9
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 225 de grade și coaceți încă 1 oră și 15 minute. Opriți cuptorul și deschideți ușa larg. Tortul nu va fi setat complet în centru. Lăsați tortul să stea în cuptor cu ușa deschisă timp de 30 de minute. Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să stea la temperatura camerei încă 2 până la 3 ore, până se răcește complet. Înfășurați și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți tortul din tigaia cu formă de arc rulând cu grijă un cuțit fierbinte în jurul exteriorului tortului. Lăsați tortul pe fundul tigaiei cu formă de arc pentru servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
CuțitCuțit
11
Pentru a face toppingul, topiți jeleul într-o tigaie mică la foc mic. Într-un castron, aruncați ușor fructele de pădure și jeleul cald până se amestecă bine. Aranjați fructele de pădure deasupra tortului. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista