Cheesecake Marmorat Cu Caș De Lămâie

Cheesecake Marmorat Cu Caș De Lămâie
O porție conține 561 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake Cu Lămâie Marmorată, Cheesecake Cu Caș De Lămâie, și Cheesecake Cu Caș De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună coaja, sucul, zahărul și ouăle într-o cratiță grea de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați unt și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când cașul este suficient de gros pentru a ține urme de tel și apar primele bule la suprafață, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Forțați cașul de lămâie printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas larg de mică adâncime, răzuind fundul sitei, apoi acoperiți suprafața cu hârtie de ceară. Se răcește complet, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
SitaSita
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. inversați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc (pentru a ușura alunecarea tortului de pe fund), apoi blocați-o lateral. 3amestecați împreună ingredientele crustei într-un castron, apoi apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus a tăvii cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați tigaia springform într-o tigaie superficială și coaceți 10 minute, apoi răciți crusta complet în tigaia springform pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
1
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună crema de brânză și zahărul într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează, 1 până la 2 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se încorporează. Bateți în smântână și vanilie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă două treimi din umplutura de cremă de brânză în crustă, apoi se toarnă jumătate de caș de lămâie peste umplutură și se învârte cașul în umplutură cu un cuțit mic. (Evitați să atingeți crusta cu cuțitul pentru a preveni pătrunderea firimiturilor în umplutură.) Repetați cu umplutura rămasă și cașul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Caș De LămâieCaș De Lămâie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Coaceți cheesecake până când este setat la 1 1/2 inci de margine, dar centrul tremură când tigaia este agitată ușor, aproximativ 45 de minute. (Centrul tortului va apărea foarte slab, dar va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Transferați tigaia cu formă de arc într-un suport și rulați imediat un cuțit în jurul marginii superioare a tortului pentru a slăbi. Se răcește complet, aproximativ 2 ore, apoi se răcește, neacoperit, cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuțitCuțit
6
Îndepărtați partea laterală a tăvii cu arc înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1
* Cașul de lămâie poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit.* Crusta (fără umplutură) poate fi făcută cu 1 zi înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.* Cheesecake poate fi răcit, acoperit slab, până la 2 zile. Cheesecake-ul trebuie răcit complet înainte de acoperire pentru a preveni condensarea pe suprafața sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista