Cheesecake irlandez cu căpșuni și smântână
Cheesecake-ul irlandez cu căpșuni și smântână ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 541 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, făină, conserve de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Cremă Irlandeză Festivă, Cheesecake Cu Cremă Irlandeză Fără Coacere, și Cheesecake Cu Cremă Irlandeză Baileys.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente; apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci ușor unsă.
Coaceți crusta la 325 timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr și 3 linguri de făină la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat lichior de vanilie și cremă irlandeză, bătând doar până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când sunt amestecate după fiecare adăugare.
Adăugați 3/4 cană smântână, bătând doar până se omogenizează.
Se toarnă jumătate din aluat în crusta pregătită. Căpșuni Dollop păstrează peste aluat; rotiți ușor aluatul cu un cuțit pentru a crea un efect marmorat. Se acoperă cu aluatul rămas.
Coaceți la 300 timp de 55 de minute sau până când marginile de cheesecake sunt setate. (Centrul de cheesecake nu va apărea setat.) Opriți cuptorul; lăsați cheesecake să stea în cuptor 15 minute.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor; rulați ușor un cuțit în jurul marginii cheesecake-ului pentru a slăbi. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Eliberați și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Întindeți 1/2 cană de smântână rămasă uniform deasupra cheesecake-ului; garnisiți, dacă doriți.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Baileys Irish Cream.