Cheesecake Gorgonzola cu nuci prăjite
Cheesecake Gorgonzola cu nuci prăjite necesită aproximativ 5 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 163 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci măcinate, cremă de brânză, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Încercați Cheesecake Gorgonzola cu nuci prăjite, Gorgonzola Linguine cu nuci prăjite, și Paste de dovlecei Gorgonzola cu brânză cu nuci prăjite și pere Anjou coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 32
Linie în afara tăvii cu arc, 9X3 inci cu folie de aluminiu rezistentă. Pulverizați în interiorul tigaiei cu spray de gătit; presărați nuci măcinate peste fund.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați ouă; bate doar până se omogenizează. Se amestecă smântâna, brânza și piperul doar până se omogenizează. Lingura uniform peste nuci în tigaie.
Locul springform în tigaie mare de prăjire; se toarnă apă fierbinte în tigaie până la un sfert plin.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Scoateți cheesecake-ul din tigaia de prăjire. Rulați cuțitul în jurul marginii cheesecake-ului pentru a slăbi. Se răcește complet la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Scoateți partea din tigaie.
Se ornează cu nuci prăjite.