Cheesecake glazurat cu curmale

Cheesecake glazurat cu curmale
Cheesecake glazurat cu curmale necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 331 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cheesecake Cu Cașmon, Cheesecake Cu Cașmon, și Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă (cel puțin 1 3/4 in. înalt), amestecați firimiturile de cracker graham și untul. Pat amestec uniform pe partea de jos și aproximativ 1/2 inch în sus părți ale tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți crusta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, amestecați gelatina cu 2 linguri de apă rece; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă gelatina, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
5
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți brânza, zahărul și amestecul de gelatină până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă amestecul în crustă fierbinte sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți cheesecake-ul într-un cuptor cu convecție 325 obișnuit sau 300 până când Centrul Se agită ușor când tigaia este agitată ușor, 30 până la 35 de minute. Se răcește tortul pe un suport timp de aproximativ 30 de minute, apoi se răcește, neacoperit, până la rece, cel puțin 2 ore. Dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți tortul rece etanș și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Chiar înainte de servire, ștergeți ușor orice umiditate de pe suprafața tortului cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Întindeți glazura de curmale peste tortul rece sau rece. Se răcește până se întărește, cel puțin 15 minute. Pentru a se răci mai mult, acoperiți cheesecake-ul când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Glazură de Persimmon: clătiți 2 sau 3 caqui Hachiya coapte moi (fiecare 2 1/2 până la 3 in. lat, aproximativ 1 1/2 lb. total; vezi note).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Tăiați-le în jumătate și scoateți carnea moale; aruncați tulpinile și cojile. Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți carnea până când este purificată (aveți nevoie de 1 1/2 căni; economisiți orice extra pentru alte utilizări). Într-o tigaie de 1 până la 2 litri, amestecați 1 lingură de zahăr cu 1 1/2 lingurițe de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați cele 1 1/2 căni de curmal japonez pur și amestecați la foc mediu până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 4 minute. Puneți tigaia într-un castron cu apă cu gheață și amestecați amestecul până când este rece, dar încă fluid, aproximativ 3 minute. Răspândiți imediat uniform peste cheesecake rece sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
CurmaleCurmale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista