Cheesecake glazurat cu curmale
Cheesecake glazurat cu curmale necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 331 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cheesecake Cu Cașmon, Cheesecake Cu Cașmon, și Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă (cel puțin 1 3/4 in. înalt), amestecați firimiturile de cracker graham și untul. Pat amestec uniform pe partea de jos și aproximativ 1/2 inch în sus părți ale tigaie.
Coaceți crusta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute.
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, amestecați gelatina cu 2 linguri de apă rece; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă gelatina, aproximativ 45 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul și vanilia.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți brânza, zahărul și amestecul de gelatină până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, până se omogenizează ușor.
Se toarnă amestecul în crustă fierbinte sau rece.
Coaceți cheesecake-ul într-un cuptor cu convecție 325 obișnuit sau 300 până când Centrul Se agită ușor când tigaia este agitată ușor, 30 până la 35 de minute. Se răcește tortul pe un suport timp de aproximativ 30 de minute, apoi se răcește, neacoperit, până la rece, cel puțin 2 ore. Dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți tortul rece etanș și răciți.
Chiar înainte de servire, ștergeți ușor orice umiditate de pe suprafața tortului cu un prosop de hârtie.
Întindeți glazura de curmale peste tortul rece sau rece. Se răcește până se întărește, cel puțin 15 minute. Pentru a se răci mai mult, acoperiți cheesecake-ul când glazura este setată.
Glazură de Persimmon: clătiți 2 sau 3 caqui Hachiya coapte moi (fiecare 2 1/2 până la 3 in. lat, aproximativ 1 1/2 lb. total; vezi note).
Tăiați-le în jumătate și scoateți carnea moale; aruncați tulpinile și cojile. Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți carnea până când este purificată (aveți nevoie de 1 1/2 căni; economisiți orice extra pentru alte utilizări). Într-o tigaie de 1 până la 2 litri, amestecați 1 lingură de zahăr cu 1 1/2 lingurițe de amidon de porumb.
Adăugați cele 1 1/2 căni de curmal japonez pur și amestecați la foc mediu până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 4 minute. Puneți tigaia într-un castron cu apă cu gheață și amestecați amestecul până când este rece, dar încă fluid, aproximativ 3 minute. Răspândiți imediat uniform peste cheesecake rece sau rece.