Cheesecake de vanilie cu Topping de cireșe
Cheesecake de vanilie cu Topping de cireșe necesită aproximativ 4 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 572 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,84 USD pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 29 de fani. Dacă aveți la îndemână topping de cireșe, crustă de cracker graham, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cheesecake de vanilie cu Topping de cireșe, Cheesecake cu vanilie cu Topping de cireșe, și Cheesecake cu lămâie cu Topping de fructe de pădure proaspete.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325. Faceți crusta de Cracker Graham (mai jos). În timp ce crusta se răcește, continuați cu rețeta.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Bateți treptat zahărul și vanilia până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând.
Se toarnă amestecul de cheesecake în crustă și se întinde uniform.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când umplutura este setată.
Așezați tigaia pe un suport de răcire cu sârmă. Se răcește 30 de minute.
Acoperiți cheesecake-ul și refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. În timp ce cheesecake-ul se răcește, faceți Topping de cireșe (mai jos).
Serviți cheesecake - ul cu topping. A se păstra acoperit la frigider.
Se amestecă firimiturile de cracker, zahărul și margarina. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tigaiei fără grăsime. Acoperiți și refrigerați aproximativ 30 de minute sau până când sunt ferme.
Clătiți căpșunile cu apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Tăiați carena sau" capacul " cu vârful unui cuțit.
Tăiați căpșunile pe lungime în felii.
Amestecați căpșunile, umplutura de plăcintă și sucul de lămâie într-un castron mediu. Acoperiți și refrigerați toppingul până când sunteți gata să serviți cheesecake-ul.