Cheesecake De Sud-Vest
Dacă $13.96 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Southwestern Cheesecake ar putea fi un mare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 1 porții cu 4403 calorii, 110g de proteine, și 392G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă verde, piper portocaliu, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Southwestern Cheesecake Dip, Southwestern Rachel Sandwich cu Southwestern Slaw: cap de mistreț cea mai îndrăzneață provocare de suport, și California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Amestecați chipsurile zdrobite și untul; apăsați ferm pe fundul tigaiei.
Coaceți 15 minute; pus deoparte.
Bateți crema de brânză și ouăle într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați brânză mărunțită și ardei iute; se amestecă bine.
Coaceți 30 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Se întinde smântână peste cheesecake. Rulați un cuțit mic sau o spatulă în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Completați cu ingredientele rămase chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.