O porție conține 653 calorii, 12g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați 1 kilogram de mure congelate neîndulcite, extract de migdale, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cupcakes cu smântână de migdale albe cu glazură de brânză cremă, Cheesecake Cu Smântână, și Cheesecake Cu Smântână.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Puneți deoparte 1/2 cană (ambalată) pastă de migdale pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați pasta de migdale rămasă, biscuiții graham și migdalele în procesor și măcinați fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Pastă De Migdale
Migdale
3
Adăugați unt; procesați până se formează firimituri umede. Apăsați pe partea inferioară și pe laturile de 2 inci în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Coaceți până la culorile crustei, aproximativ 10 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Ștergeți procesorul. Amestecați zahărul și 1/2 cană de pastă de migdale rezervată în procesor până când amestecul seamănă cu o masă fină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Zahăr
2
Adăugați jumătate de cremă de brânză și procesați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
3
Adăugați crema de brânză rămasă și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
4
Adăugați ouă, smântână și extract de migdale și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Cremă
Ouă
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Coaceți tortul până când este așezat în centru și începe să crape la margini, aproximativ 40 de minute. Se răcește 10 minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă smântâna și 1 lingură de zahăr într-un castron mic; lingura peste tortul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Coaceți 3 minute. Chill tort descoperit până la rece, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se amestecă restul de 2 linguri plus 1/2 cană de zahăr și sucuri de fructe de pădure rezervate într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Presărați 1 1/2 lingurițe de gelatină peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
5
Lăsați să stea 15 minute. Se amestecă amestecul la foc mic până se dizolvă zahărul și gelatina (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Zahăr
6
Se toarnă într-un castron mediu; se amestecă în fructe de pădure. Puneți la frigider toppingul de fructe de pădure până la rece și începând să se întărească, amestecând ocazional, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Spoon berry topping peste tort răcit. Refrigerați până când toppingul este setat, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.