Cheesecake De Dovleac Imposibil De Ușor

Cheesecake De Dovleac Imposibil De Ușor
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 213 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, vanilie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Imposibil De Ușor Cremos Topped Dovleac Cheesecake, Cheesecake Imposibil De Ușor, și Cheesecake Cu Lăcustă Imposibil De Ușor.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În blender, așezați toate ingredientele, cu excepția toppingului de caramel și a jumătăților de pecan. Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 2 minute sau până se omogenizează. (Sau bate în castron mediu cu bătător de mână 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
4
Coaceți aproximativ 45 de minute sau doar până când puful și centrul este uscat (nu coaceți prea mult). Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Se dă la frigider cel puțin 3 ore până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Stropiți porții cu topping de caramel; garnisiți cu jumătăți de pecan. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista