Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel

Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 805 calorii. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zahăr brun, scorțișoară, Buzdugan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel, Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel, și Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Ungeți interiorul unei tigaie cu formă de arc de 8-10 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați firimiturile de prăjituri cu zahărul, untul și albușul de ou, apoi apăsați în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți până se fixează, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se lasă să se răcească ușor
5
Se amestecă împreună crema de brânză și zahărul brun până când abia se omogenizează, apoi se adaugă dovleacul, ghimbirul, scorțișoara și buzduganul și se amestecă la viteză mică timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
BuzduganBuzdugan
6
Adăugați brânza mascarpone și amestecați încă 2 minute pentru a combina, apoi adăugați ouăle și amestecați până se încorporează, aproximativ 1 minut. Răsturnați părțile laterale după adăugarea fiecărui ingredient pentru a asigura o amestecare uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Turnați umplutura de dovleac peste crustă, apoi înfășurați exteriorul tigaiei cu formă de arc cu folie pentru a vă asigura că nu intră apă în cheesecake în timp ce coaceți. Așezați într-o tigaie mare și introduceți-o în cuptor, apoi umpleți tigaia cu apă fierbinte până ajunge la 2/3 din partea laterală a tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți până când centrul cheesecake-ului este ușor setat, aproximativ 60-75 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți și lăsați să se răcească la frigider timp de 8 ore înainte de a desface tigaia cu arc. Pentru a servi, stropiți felii cu sos de caramel.Facebook
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
10
Stare de nervozitate
11
Google
12
Pinterest
13
Buzunar
14
Email5 Comentarii Feed Comentarii
15
Nume (obligatoriu)Mail (nu va fi publicat) (obligatoriu) website anterior
16
Înainte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista