Cheesecake de dovleac condimentat cu sos Caramel-Bourbon
Cheesecake de dovleac condimentat cu sos de caramel-Bourbon este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 600 de calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, iaurt cu lapte integral, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. 288 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare sunt Cheesecake de dovleac condimentat cu sos Caramel-Bourbon, Cheesecake bourbon de dovleac cu crustă de Pecan condimentată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Suc de dovleac condimentat cu sos Bourbon și melasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt de 9 inci tigaie cu formă de arc cu 2 laturi înalte de 3/4 inci. Măcinați primele 4 ingrediente în procesor până când amestecul de nuci se lipeste. Apăsați uniform pe fundul tigaiei.
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 15 minute. Se răcește complet. Înfășurați în afara tigaiei în strat triplu de folie rezistentă.
Folosind mixerul, bateți crema de brânză, zahărul și coaja de lămâie într-un castron mare până se omogenizează. Bateți ouăle câte 1, apoi dovleacul, iaurtul, făina, vanilia, condimentele și sarea.
Setați tigaia cu formă de arc în tigaia de prăjire.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților de cheesecake.
Coaceți până când puful exterior de 3 inci ușor și centrul este setat ușor, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește în baie de apă 30 de minute.
Tăiați în jurul laturilor tortului pentru a slăbi. Se da la frigider in tigaie pana la rece, aproximativ 4 ore. Acoperiți și răciți peste noapte.
Aduceți zahărul, smântâna, untul, siropul de porumb și sarea la fiert într-o cratiță medie adâncă, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 1 minut fără a amesteca.
Se ia de pe foc. Se amestecă bourbon, apoi nuci pecan. Se răcește, amestecând ocazional.
Tăiați în jurul laturilor tigaiei; îndepărtați părțile laterale.
Tăiați cheesecake-ul în pene; lingura sos peste.
• Pentru a evita excesul de umplere, asigurați-vă că toate ingredientele sunt la temperatura camerei.* Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cremă de brânză marca Philadelphia.* Pentru a obține cele mai îngrijite felii, înmuiați lama cuțitului într-un pahar cu apă foarte fierbinte și ștergeți lama caldă uscată înainte de a tăia fiecare pană de tort.