Cheesecake De Ciocolată

Cheesecake De Ciocolată
Această rețetă servește 12. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 488 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, zahăr superfin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Mascarpone cu ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face baza, procesați firimiturile de cracare graham, untul și pudra de cacao într-un robot de bucătărie până când face firimituri umede și aglomerate. Introduceți-le într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci. Apăsați firimiturile în fundul tigaiei pentru a face o bază uniformă și puneți-le în congelator în timp ce faceți umplutura. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți un ceainic la fiert. Topiți ciocolata fie într-un cuptor cu microunde, fie într-un cazan dublu și lăsați-o deoparte să se răcească ușor. Pentru a face umplutura, bateți crema de brânză pentru a o înmuia, apoi adăugați zahărul și pudra de cremă, bătând din nou pentru a combina. Bateți ouăle întregi și apoi gălbenușurile și smântâna. În cele din urmă, adăugați cacao dizolvată în apă fierbinte și ciocolata topită și amestecați pentru a face un aluat neted. Scoateți tigaia cu formă de arc din congelator și tapetați exteriorul tigaiei cu un strat bun de folie de plastic, apoi un alt strat de folie puternică peste asta. Acest lucru îl va proteja de baia de apă. Așezați tigaia cu formă de primăvară într-o tigaie de prăjire și turnați umplutura de cheesecake în tigaia cu formă de primăvară. Umpleți tigaia de prăjire cu apa fiartă din fierbător pentru a ajunge la jumătatea tăvii de tort și coaceți în cuptor 50 de minute până la 1 oră. Partea superioară a cheesecake-ului ar trebui să fie așezată, dar dedesubt ar trebui să aibă încă o mișcare. Îndepărtați folia și folia de plastic și așezați cheesecake-ul în tigaie pe un suport pentru a se răci. Puneți la frigider odată ce nu mai este fierbinte și lăsați să se fixeze, acoperit cu plastic, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Lăsați-l să-și piardă frigul înainte de a desface cheesecake-ul pentru a servi. Pentru a face glazura, topiți foarte ușor ciocolata tocată, smântâna și siropul de porumb. Când ciocolata s-a topit aproape, scoateți-o de pe foc și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Lasă-l să se răcească puțin, apoi Jackson Pollock-l peste cheesecake. Utilizați glazura rămasă ca sos însoțitor. Fotografie de Gentl & Hyers
Ingrediente de care veți avea nevoie
PollockPollock
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista