Cheesecake De Catifea Rosie
Această rețetă servește 10. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 520 calorii. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 574 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cremă de brânză, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Red Velvet Cheesecake Cupcakes {Red Velvet Week}, și Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake făcut acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Amestecați firimiturile de prăjituri, untul topit, zahărul și sarea într-un bol. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Puneți tigaia pe o foaie de copt și coaceți până se fixează, aproximativ 10 minute.
Lasă să se răcească complet.
Faceți umplutura: reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F. bateți crema de brânză, zahărul, sucul de lămâie și vanilia într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete până la neted, 4 până la 5 minute.
Adăugați făina, apoi bateți ouăle pe rând.
Transferați 2 căni de aluat într-un bol; amestecați pudra de cacao și colorantul alimentar.
Se toarnă aluatul roșu în crustă, apoi se toarnă aluatul alb deasupra. Folosind o lingură, trageți o parte din aluatul roșu în sus de pe fundul tortului și rotiți-l.
Coaceți până când marginile sunt setate, dar centrul este încă instabil, aproximativ 1 oră, 20 de minute.
Opriți cuptorul, dar păstrați tortul în interior pentru a se răci, 20 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei (nu îndepărtați partea cu formă de arc), apoi transferați într-un suport pentru a se răci. La frigider cu cel puțin 4 ore înainte de feliere.