Cheesecake De Catifea Rosie

Cheesecake De Catifea Rosie
Această rețetă servește 10. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 520 calorii. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 574 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cremă de brânză, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Red Velvet Cheesecake Cupcakes {Red Velvet Week}, și Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake făcut acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați firimiturile de prăjituri, untul topit, zahărul și sarea într-un bol. Apăsați în partea de jos și 1 inch în sus părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți tigaia pe o foaie de copt și coaceți până se fixează, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lasă să se răcească complet.
5
Faceți umplutura: reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F. bateți crema de brânză, zahărul, sucul de lămâie și vanilia într-un mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete până la neted, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Adăugați făina, apoi bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Transferați 2 căni de aluat într-un bol; amestecați pudra de cacao și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se toarnă aluatul roșu în crustă, apoi se toarnă aluatul alb deasupra. Folosind o lingură, trageți o parte din aluatul roșu în sus de pe fundul tortului și rotiți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Coaceți până când marginile sunt setate, dar centrul este încă instabil, aproximativ 1 oră, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Opriți cuptorul, dar păstrați tortul în interior pentru a se răci, 20 de minute. Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei (nu îndepărtați partea cu formă de arc), apoi transferați într-un suport pentru a se răci. La frigider cu cel puțin 4 ore înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Sursă foto: Levi Brown
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista