Cheesecake de afine-portocale cu crustă de ciocolată
Această rețetă servește 12. O porție conține 489 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, coajă de portocală, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake de afine-portocale cu crustă de ciocolată, Cheesecake de afine-portocale cu crustă de ciocolată, și Cheesecake de dovleac-portocaliu cu crustă de ciocolată și Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 325 F. fin se macină cookie-uri și ciocolată în procesor.
Adăugați unt; amestecați până se formează aglomerări umede. Folosind folie de plastic ca ajutor, apăsați amestecul de firimituri pe partea inferioară și pe laturile de 1 1/4 inci în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 inci.
Coaceți până se fixează, aproximativ 8 minute. Se răcește complet.
Creșteți temperatura cuptorului la 350 F. Înfășurați 2 straturi de folie rezistentă în partea de jos și în sus a tăvii cu formă de arc. Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare până la lumină. Bateți în făină. Bateți în ouă, câte 1, doar până se omogenizează. Bateți în coaja de portocală și vanilie.
Se toarnă umplutura în crustă.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire. Umpleți tigaia de prăjire cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii cu formă de arc.
Coaceți până când umplutura este doar așezată în centru, dar încă se mișcă ușor, aproximativ 55 de minute.
Scoateți tortul din Baia de apă; se transferă în raft și se răcește complet, aproximativ 4 ore. Acoperiți și răciți peste noapte.
Se amestecă zahărul și apa într-o cratiță medie la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu; adăugați amestecul de amidon de porumb și aduceți la foc mic.
Adăugați afine; gatiti pana cand incepeti sa pop, amestecand des, aproximativ 3 minute. Se amestecă coaja de portocală. Se răcește complet. Acoperiți și răciți peste noapte. (Amestecul de Cheesecake și afine se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Rulați cuțitul în jurul marginii superioare a cheesecake-ului pentru a slăbi. Eliberați părțile laterale ale tigaiei. Top cheesecake cu amestec de afine. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 oră.