Cheesecake Danez Cu Mere

Cheesecake Danez Cu Mere
Apple cheesecake danez ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Pentru 82 de cenți pe porție, primești un desert care servește 10. O porție conține 296 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 218 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere tarte, ouă, migdale măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Scorțișoară Zahăr Mere Cheesecake Daneză, Cheesecake Daneză, și Cheesecake s ' mores Daneză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina, migdalele și zahărul; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați extract. Formați aluatul într-o bilă; așezați între două foi de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
AluatAluat
3
Rulați într-un 10-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Transferați la un 9-in uns. springform pan; apăsați ușor aluatul pe partea de jos și în sus părțile laterale ale tigaie. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul și smântâna de tartru până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ou; bate la minim doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Într-un castron mare, combinați zahărul brun, făina și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați mere și amestecați până se acoperă. Lingurați peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
10
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
11
Se coace la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
12
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ai putea încerca este Angel Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Angel Late Harvest Riesling
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel este un vin de desert crocant, dulce, recoltat din ultima culegere de Riesling când strugurii sunt aproape stafide. Perfect cu fructe, cheesecake și deserturi ușoare, dulci de ciocolată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista