Cheesecake cu zmeură confiată cu ghimbir-var

Cheesecake cu zmeură confiată cu ghimbir-var
Această rețetă face 8 porții cu 385 calorii, 4G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de prăjituri făcute din 6 uncii de prăjituri scurte, zahăr, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake cu zmeură confiată cu ghimbir-var, Supă De Cireșe Rainier Cu Ghimbir, Vanilie, Tei Și Zmeură, și Morcovi confiate de ghimbir-var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți ușor o tigaie de copt de 8x8x2 " cu spray antiaderent; tapetați cu folie de plastic, lăsând o surplombă generoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
2
Amestecați firimiturile, untul și sarea într-un castron mediu până când seamănă cu nisipul umed. Apăsați uniform pe fundul tigaiei. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
1
Așezați 2 linguri. apă rece într-o cratiță mică; presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea până când gelatina este moale, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți zahărul, untul și sarea într-un castron mediu până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Cu motorul pornit, adăugați cremă de brânză 1 bucată la un moment dat, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Beat în CR fra crumprumme fra, suc de portocale, și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Încălziți ușor gelatina la foc mic, amestecând constant, până când gelatina se dizolvă. Răzuiește gelatina în amestecul de cremă de brânză; bate pentru a amesteca. Îndoiți frisca doar pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GelatinăGelatină
5
Se toarnă amestecul peste crustă; blat neted. Se răcește până se fixează, aproximativ3 ore. Faceți înainte: Cheesecake-ul poate fi făcut cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece sau congelați etanș până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Gătiti mai întâi 3 Ingrediente, 1 lingură de mentă, suc de lămâie și 1 lingură de apă într-o cratiță mică la foc mic până când zmeura este moale și sucurile sunt eliberate, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați într-un castron mic. Acoperiți cu folie de plastic și răciți pentru cel puțin 1 oră și 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Folosind consola de folie de plastic, ridicați tortul cu brânză din tigaie și așezați-l pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
4
Tăiați în bucăți; așezați pe farfurii. Lingurați zmeura confiată; stropiți cu sos și garnisiți cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SosSos
MentăMentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista