Această rețetă face 8 porții cu 385 calorii, 4G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de prăjituri făcute din 6 uncii de prăjituri scurte, zahăr, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake cu zmeură confiată cu ghimbir-var, Supă De Cireșe Rainier Cu Ghimbir, Vanilie, Tei Și Zmeură, și Morcovi confiate de ghimbir-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți ușor o tigaie de copt de 8x8x2 " cu spray antiaderent; tapetați cu folie de plastic, lăsând o surplombă generoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
2
Amestecați firimiturile, untul și sarea într-un castron mediu până când seamănă cu nisipul umed. Apăsați uniform pe fundul tigaiei. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
1
Așezați 2 linguri. apă rece într-o cratiță mică; presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea până când gelatina este moale, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
3
Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți zahărul, untul și sarea într-un castron mediu până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute. Cu motorul pornit, adăugați cremă de brânză 1 bucată la un moment dat, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Beat în CR fra crumprumme fra, suc de portocale, și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Cremă De Brânză
Suc De Portocale
Suc De Lămâie
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Încălziți ușor gelatina la foc mic, amestecând constant, până când gelatina se dizolvă. Răzuiește gelatina în amestecul de cremă de brânză; bate pentru a amesteca. Îndoiți frisca doar pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Brânză
Gelatină
5
Se toarnă amestecul peste crustă; blat neted. Se răcește până se fixează, aproximativ3 ore. Faceți înainte: Cheesecake-ul poate fi făcut cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece sau congelați etanș până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1
Gătiti mai întâi 3 Ingrediente, 1 lingură de mentă, suc de lămâie și 1 lingură de apă într-o cratiță mică la foc mic până când zmeura este moale și sucurile sunt eliberate, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Suc De Lămâie
Apă
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați într-un castron mic. Acoperiți cu folie de plastic și răciți pentru cel puțin 1 oră și 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Folosind consola de folie de plastic, ridicați tortul cu brânză din tigaie și așezați-l pe o suprafață plană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
4
Tăiați în bucăți; așezați pe farfurii. Lingurați zmeura confiată; stropiți cu sos și garnisiți cu mentă.