Poutine Pizza
Poutine Pizza ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 152g de proteine, 251g de grăsime, și un total de 4200 calorii. Pentru $11.16 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi prăjiți, ou, drojdie instantanee și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Poutină, Poutină, și Poutină Sănătoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți făina într-un castron mare.
Bateți apa, oul, drojdia și zahărul împreună într-o cană. Faceți o fântână în făină și turnați amestecul de drojdie. Se amestecă până când amestecul formează un aluat neted, adăugând o cantitate mică de făină sau apă, dacă este necesar. Acoperiți vasul cu un prosop; lăsați deoparte să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Întindeți cartofii prăjiți într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți cartofii prăjiți în cuptorul preîncălzit până devin aurii, aproximativ 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și prăjiți bucățile de slănină până se rumenesc, aproximativ 5 minute; scoateți să se scurgă pe un prosop de hârtie.
Pulverizați o tigaie rotundă pentru pizza cu spray de copt.
Punch jos aluat, și aplatiza pe Pizza tigaie. Pentru o crustă umplută, presărați aproximativ 1/4 cană amestec de brânză mexicană mărunțită în jurul marginii aluatului, rulați aluatul spre interior peste brânză și ciupiți aluatul pentru a sigila.
Întindeți un strat subțire de sos de pizza peste aluat.
Întindeți cartofii prăjiți peste aluat; turnați sosul peste cartofii prăjiți după cum este necesar pentru a acoperi. Se acoperă cu amestecul de brânză Mexican rămas.
Presărați bucățile de slănină uniform peste pizza.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este Bulbuc și crusta este aurie, aproximativ 20 de minute.