Cheesecake cu zmeură
Cheesecake cu zmeură ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Acest desert are 394 de calorii, 5 g de proteine și 27 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 1,31 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați unt, zmeură, extract de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Cheesecake cu zmeură, Cheesecake cu zmeură și Cheesecake cu zmeură.
Instrucțiuni
Pentru crusta, combinati faina, zaharul si jumatate de coaja de lamaie.
Tăiați în unt până se sfărâmiciază. Se amestecă gălbenușul de ou și jumătate de vanilie. Atingeți o treime din aluat pe partea de jos a 9 inchi. tigaie arcuită cu partea îndepărtată.
Coaceți la 400° timp de 7 minute sau până devin aurii; misto. Atașați partea de jos a tigaii; tamponați aluatul rămas pe partea tavă până la o înălțime de 1-3/4 inch. Puneți deoparte.
Pentru umplutură, bate crema de brânză, zahărul și făina până se omogenizează. Bateți laptele și sarea.
Adăugați ouăle și gălbenușul, bateți la viteză mică până se combină. Se amestecă coaja de lămâie rămasă.
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Combinați ingredientele pentru sos într-o cratiță; gătiți și amestecați la foc mediu până se îngroașă și clocotește. Gatiti si amestecati inca 1 minut.
Se ia de pe foc; se strecoară pentru a îndepărta semințele. Misto. Chiar înainte de servire, acoperiți cheesecake-ul cu zmeură și sos.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.