Cheesecake cu unt de mere

Cheesecake cu unt de mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Cheesecake cu unt de mere. Această rețetă servește 20 și costă 89 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 410 de calorii. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, unt, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16%. Rețete similare sunt Cheesecake Dip cu unt și caramel pentru petrecerea de toamnă cu mere, Înghețată Cheesecake cu unt cu mere în boluri cu mere și Cheesecake cu unt cu mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați bucățile de ghimbir zdrobite, zahărul și untul topit. Amestecați bine. Apăsați crusta cu o lingură într-o tavă cu arc de 10 inchi. Asigurați-vă că acoperiți partea de jos și părțile laterale uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
1 Lingura De Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita1 Lingura De Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita
2 Mere De Gala, Nedecojite2 Mere De Gala, Nedecojite
Bomboane De Fermier VeselBomboane De Fermier Vesel
Echipamente pe care le vei folosi
Zdrobit Bomboane Tari Jolly RancherZdrobit Bomboane Tari Jolly Rancher
Frunze De SalvieFrunze De Salvie
2
Coaceți crusta la 350 de grade F timp de 8-10 minute, apoi lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Mere De Gala, Nedecojite2 Mere De Gala, Nedecojite
Echipamente pe care le vei folosi
10 Cesti De Paine Frantuzeasca Taiata Cuburi Sau Paine Alba10 Cesti De Paine Frantuzeasca Taiata Cuburi Sau Paine Alba
3
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză, amidonul de porumb și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Frișcă și Așchii De CiocolatăFrișcă și Așchii De Ciocolată
Bomboane De Fermier VeselBomboane De Fermier Vesel
Echipamente pe care le vei folosi
Zdrobit Bomboane Tari Jolly RancherZdrobit Bomboane Tari Jolly Rancher
4
Adăugați smântână la amestec. Bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pumpernickel Feliată Gros, OpționalPâine Pumpernickel Feliată Gros, Opțional
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
5
Adăugați untul de mere MUSSELMAN'S și untul și bateți până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
1 Lingura De Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita1 Lingura De Salvie Proaspata Tocata Marunt Sau Frunze De Salvie Uscata, Maruntita
6
Turnați amestecul în crusta de ghimbir preparată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras (1 Rosu, 1 Galben), Feliati SubtiriArdei Gras (1 Rosu, 1 Galben), Feliati Subtiri
2 Mere De Gala, Nedecojite2 Mere De Gala, Nedecojite
7
Coaceți la 350 de grade F într-o baie de apă timp de aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurite De Scurtator4-1/2 Lingurite De Scurtator
Echipamente pe care le vei folosi
10 Cesti De Paine Frantuzeasca Taiata Cuburi Sau Paine Alba10 Cesti De Paine Frantuzeasca Taiata Cuburi Sau Paine Alba

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Vinul Riesling Barefoot Cellars. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Riesling Vin
Barefoot Cellars Riesling Vin
Aromele suculente de nectarine și pere completează finalul persistent de citrice și miere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista