Cheesecake Cu Unt De Caramel-Mere
O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt de mere, unt, firimituri de prăjituri gingersnap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party, Nu Coace Caramel Vârtej De Mere Unt Cheesecake, și Cheesecake Cu Caramel Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 300 F. Înfășurați în afara 9 - sau 10-inch springform pan în folie grele. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați în partea de jos și 1/2 inch în sus laturile de tigaie ungrased.
Într-un castron mediu cu microunde, cuptorul cu microunde 20 de caramele și 1/2 cană de unt de mere neacoperit la 2 1/2 până la 3 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topește. Se amestecă restul de 1/4 cană de unt de mere; se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și făina cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până când este netedă și cremoasă. La viteză mică, bateți în ouă, câte 1. Rezervați 1/2 cană de aluat. Îndoiți amestecul de caramel în aluatul rămas fără a-l amesteca complet, lăsând câteva dungi.
Se toarnă peste crustă. Aruncați linguri de aluat rezervat deasupra.
Tăiați aluatul de mai multe ori cu un cuțit pentru un design marmorat.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 de minute sau până când centrul pare aproape setat când tigaia este jiggled. Fără a elibera partea tigaiei, rulați cu atenție spatula metalică în jurul cheesecake-ului pentru a slăbi. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute, apoi scoateți din cuptor; se răcește complet la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte. Rulați spatula metalică în jurul cheesecake pentru a slăbi din nou.
Îndepărtați partea tigaiei; lăsați cheesecake pe fundul tigaiei pentru a servi.
În cratița de 1 litru, încălziți 30 de caramele și jumătate și jumătate la foc mic, amestecând frecvent, până când caramele sunt complet topite.
Se servește cald sau rece peste felii de cheesecake.