Cheesecake Cu Miere De Portocale
O porție conține 324 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Dacă 95 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake-ul cu miere de portocale ar putea fi uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână firimituri de cracker graham, făină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake cu iaurt cu crustă de pâine scurtă portocalie și burniță de miere Chambord, Cheesecake Cu Portocale De Ciocolată Cu Glazură De Portocale-Mandarine, și Felii de portocale cu miere și apă de floare de portocal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați o tigaie argintie de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Amestecați firimiturile de cracker, nucile, untul, scorțișoara și cele 2 linguri. zahăr; apăsați ferm pe fundul tigaiei.
Bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr, 1/4 cană de miere, făina și vanilia într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare. Se amestecă coaja de portocală; se toarnă peste crustă.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 5 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte.
Stropiți cu 1/4 cană de miere rămasă chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.