Cheesecake Cu Lichior De Alune

Cheesecake Cu Lichior De Alune
Cheesecake cu lichior de alune necesită aproximativ 13 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 786 calorii, 11g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 8. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți alune înmuiate în ciocolată, smântână, firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Cu Lichior De Alune, Ciocolată Caldă Cu Lichior De Alune, și Lichior De Alune De Casă – Fără Zahăr.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Combinați firimiturile de prăjituri și untul topit. Se amestecă bine pentru a combina. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Se lasă să se răcească ușor, apoi se unge părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc pentru amestecul de cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Pentru umplutură: într-un mixer de suport, bateți crema de brânză. Răsturnați părțile laterale ale bolului de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați zahărul și bateți-l mai mult; răzuind părțile laterale o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
7
Adăugați ouăle pe rând, amestecând între fiecare adăugare, până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se amestecă smântâna cu viteză lentă în timp ce se toarnă lichiorul de alune în castron într-un flux lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Înfășurați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc cu folie de aluminiu. Răzuiește umplutura pe crusta de ciocolată din tigaie. Înfășurați exteriorul tigaiei în 3 straturi de folie de aluminiu grea și puneți-o într-o tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia exterioară pentru a veni la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți timp de 1 oră. Cheesecake-ul ar trebui să fie așezat în jurul marginilor, dar încă puțin jiggly în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Permiteți configurarea peste noapte. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii și deschideți tigaia cu formă de arc. Decorați partea superioară a cheesecake-ului cu picături de ciocolată și alune înmuiate în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista