Cheesecake Cu Lichior De Alune

Cheesecake Cu Lichior De Alune
Cheesecake cu lichior de alune necesită aproximativ 13 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 786 calorii, 11g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 8. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți alune înmuiate în ciocolată, smântână, firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Cu Lichior De Alune, Ciocolată Caldă Cu Lichior De Alune, și Lichior De Alune De Casă – Fără Zahăr.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați firimiturile de prăjituri și untul topit. Se amestecă bine pentru a combina. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Se lasă să se răcească ușor, apoi se unge părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc pentru amestecul de cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru umplutură: într-un mixer de suport, bateți crema de brânză. Răsturnați părțile laterale ale bolului de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați zahărul și bateți-l mai mult; răzuind părțile laterale o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Adăugați ouăle pe rând, amestecând între fiecare adăugare, până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se amestecă smântâna cu viteză lentă în timp ce se toarnă lichiorul de alune în castron într-un flux lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Înfășurați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc cu folie de aluminiu. Răzuiește umplutura pe crusta de ciocolată din tigaie. Înfășurați exteriorul tigaiei în 3 straturi de folie de aluminiu grea și puneți-o într-o tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia exterioară pentru a veni la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți timp de 1 oră. Cheesecake-ul ar trebui să fie așezat în jurul marginilor, dar încă puțin jiggly în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Permiteți configurarea peste noapte. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii și deschideți tigaia cu formă de arc. Decorați partea superioară a cheesecake-ului cu picături de ciocolată și alune înmuiate în ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista