Cheesecake Cu Căpșuni În Formă Gratuită
Cheesecake cu căpșuni în formă gratuită ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei suplimentară, căpșuni, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cheesecake cu căpșuni în formă liberă, Plăcintă rustică cu căpșuni în formă liberă, și Lasagna În Formă Liberă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați căpșunile și 2 linguri de zahăr pudră.
Într-un castron mic, amestecați umplutura de cheesecake, 1 linguriță de coajă de tei rasă, sucul de lămâie și restul de 2 linguri de zahăr pudră.
Puneți amestecul de cheesecake în pahare de 6 (6 oz) sau ramekins.
Se presară cu fursecuri sfărâmate. Se acoperă cu căpșuni.
Se ornează cu frișcă, coajă suplimentară de tei și felii de tei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.