Cheesecake Cu Căpșuni Fără Coacere
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 444 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 130 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, zahăr de cofetari, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cheesecake cu căpșuni cu conținut scăzut de grăsimi, fără coacere, Nu coaceți Cheesecake cu căpșuni-SRC, și Cheesecake Cu Căpșuni Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați biscuiții graham cu 2 linguri de zahăr și sare de cofetărie până la măcinat fin.
Se transferă într-un castron mare și se amestecă untul până se umezește. Apăsați ferm în partea inferioară și laterală a tăvii cu arc de 9 inci.
Folosind mixerul în picioare cu atașament cu palete, bateți crema de brânză cu restul de 1 1/8 căni de zahăr de cofetari la viteză medie până când este netedă și cremoasă.
Se amestecă sucul de lămâie și coaja.
Se transferă într-un castron mare.
Așezați atașamentul pentru bici pe mixer și frișcă la viteză medie mare până la vârf rigid. Se îndoaie în amestecul de brânză cremă și se întinde în crustă.
Așezați căpșuni întregi deasupra și periați cu jeleu. Răciți cel puțin 3 ore pentru a seta.