Cheesecake cu ciocolată țestoasă
Cheesecake cu țestoasă cu ciocolată necesită aproximativ 8 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 594 de calorii , 9 g de proteine și 38 g de grăsime fiecare. Pentru 1,56 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 90 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați jumătăți de nuci pecan, extract de vanilie, topping de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca desert la preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 40% . Rețete similare includ plăcintă cu dovleac țestoasă ușoară , cheesecake cu ciocolată cu nuci și cheesecake cu chips de ciocolată Brownie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Într-un castron mic, combinați fursecurile zdrobite și untul topit. Apăsați în partea inferioară și în părțile laterale a unei tavi de plăcintă de 9 inchi.
Într-un castron mare, bate crema de brânză cu mixerul electric până devine cremoasă.
Adăugați zahărul, smântâna, ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de cremă de brânză peste crusta de prăjituri.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Slăbiți cheesecake de pe părțile laterale ale tăvii, acoperiți lejer și lăsați-l la frigider 8 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, stropiți cu sosuri de caramel și fudge și acoperiți cu jumătăți de nuci pecan.