Cheesecake Cu Ciocolată-Portocală
Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 229 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cacao tratată alcalin, cremă de brânză fără grăsimi, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Portocale De Ciocolată Cu Glazură De Portocale-Mandarine, Cheesecake Cu Ciocolată-Portocală, și Cheesecake Cu Ciocolată Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile și untul topit. Pat uniform pe partea de jos și despre 1/2 inch sus parte a unui detașabil-rim 9-inch cheesecake sau tort pan (cel puțin 1 3/4 în. adânc).
Coaceți într-un cuptor de 350 până când crusta este ușor prăjită, 10 până la 12 minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți brânza de vaci, crema de brânză, ouăle și albușurile până când sunt foarte netede.
Într-un castron mare, amestecați zahărul și cacao.
Adăugați amestecul de brânză, lichiorul și coaja de portocală.
Încălziți ciocolata într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde într-un cuptor cu microunde la putere maximă la intervale de 5 secunde până la moale. Se amestecă până se omogenizează, apoi se răzuiește în amestecul de brânză. Bateți cu un mixer până se omogenizează ușor.
Se toarnă în crustă fierbinte sau rece.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când centrul abia se zgâlțâie când tortul este agitat ușor, 40 până la 45 de minute. Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și marginea tigaiei. Prajitura la frigider, neacoperita, pana se raceste, cel putin 2 1/2 ore.
Serviți sau, dacă faceți înainte, înfășurați etanș când se răcește și se răcește până la 2 zile.
Scoateți marginea tigaiei și tăiați tortul în pene.