Cheesecake Cu Ciocolată Neagră Adâncă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 650 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,23 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scharffen berger cacao ciocolată dulce-amăruie, ouă, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Ciocolată Neagră Adâncă, Negrese Adânci, Cu Ciocolată Neagră, și Tort De Ciocolată Neagră Adâncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt cu diametrul de 9 inci tigaie cu formă de arc cu laturile înalte de 3 inci. Amestecați fursecurile în procesor până la măcinat fin; amestecați zahărul.
Adăugați untul topit și procesați până se omogenizează bine. Apăsați firimiturile uniform pe fundul (nu pe părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Coaceți doar până la set, aproximativ 5 minute. Se răcește în timp ce se pregătește umplutura. Mențineți temperatura cuptorului.
Se amestecă ciocolata tocată într-un castron metalic așezat peste cratița cu apă clocotită până se topește și se omogenizează.
Scoateți vasul de peste apă; ciocolată rece până la călduță, dar încă se toarnă. Amestecați crema de brânză, zahărul și pudra de cacao în procesor până se omogenizează. Se amestecă în ouă 1 la un moment dat.
Se amestecă în ciocolată călduță.
Se toarnă umplutura peste crustă; blat neted.
Coaceți până când centrul este doar setat și apare doar uscat, aproximativ 1 oră. Se răcește 5 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tortului pentru a slăbi. Se răcește peste noapte.
Se amestecă smântâna, 6 uncii de ciocolată și zahărul într-o cratiță medie grea la foc mic până se omogenizează. Se răcește ușor.
Se toarnă peste centrul cheesecake - ului, răspândindu-se la 1/2 inch de margine și umplând orice fisuri. Se răcește până când toppingul este setat, aproximativ 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se acoperă cu folie și se păstrează la frigider.
Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Transferați cheesecake pe platou. Sus cu bucle de ciocolată.
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei înainte de servire.