PHILADELPHIA dublu-Ciocolata Cheesecake necesită în jurul valorii de 5 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 457 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,27 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Dublă Philadelphia, Cheesecake cu ciocolată dublă PHILADELPHIA, și Cheesecake cu strat dublu de ciocolată PHILADELPHIA în 3 pași pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă firimiturile și untul; apăsați pe partea de jos a 13x9-pan căptușite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Bateți crema de brânză, zahărul, făina și vanilia cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați ciocolată; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
6
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la minim după fiecare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți 45 de minute sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Refrigerați 4 ore. Folosiți folie pentru a ridica cheesecake-ul din tigaie. Sus cu fructe de padure.