Cheesecake cu ciocolată dublă
Cheesecake dublu de ciocolată durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte, Extract de vanillan, smântână cu oală și zahăr auriu. 1998 oamenii au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheesecake Cu Ciocolată Dublă, Cheesecake cu ciocolată dublă PHILADELPHIA, și Cupe Duble De Cheesecake Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Tapetați baza unei forme de arc de 25 cm cu pergament de copt.
Amestecați untul topit și firimiturile de biscuiți până se omogenizează bine, apoi apăsați ferm pe baza cositorului.
Coaceți timp de 10 minute.
Rotiți temperatura cuptorului până la 240C / ventilator 220C / gaz
Bateți crema de brânză și zahărul cu un tel electric până la neted și cremos, apoi amestecați cacao, vanilie, Tia Maria, ouă, smântână acrită și jumătate din ciocolata topită. Se amestecă suficient lapte în ciocolata rămasă pentru a face o consistență a sosului, apoi se lasă deoparte până se pregătește să decoreze cheesecake-ul.
Puneți puțin unt topit pe niște hârtie de bucătărie și folosiți-l pentru a unge părțile laterale ale formei de tort.
Se toarnă amestecul de brânză, apoi se netezește blatul.
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 110c/ventilator 90C/gaz timp de 25-30 de minute. Umplutura trebuie setată, dar cu o oscilație în centru. Opriți cuptorul, deschideți ușa o fisură, apoi lăsați cheesecake să se răcească în cuptor timp de 2 ore. Se răcește până este gata de servit.
Pentru a decora cheesecake-ul, scoateți-l cu grijă din tablă și îndepărtați hârtia de căptușeală de la bază. Bateți ușor smântâna până își păstrează forma, apoi rotiți-o deasupra și stropiți cu sosul de ciocolată rezervat, ondulând sosul prin smântână cu capătul unei linguri.
Serviți ca atare sau grămezi cu bucle de ciocolată. Pentru a face buclele de ciocolată: rulați ferm un cojitor de cartofi pivotant pe spatele neted al unei plăci de ciocolată, astfel încât buclele de fulgi de ciocolată să se îndepărteze de bară.