Cheesecake cu ciocolată dublă

Cheesecake cu ciocolată dublă
Cheesecake dublu de ciocolată durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte, Extract de vanillan, smântână cu oală și zahăr auriu. 1998 oamenii au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheesecake Cu Ciocolată Dublă, Cheesecake cu ciocolată dublă PHILADELPHIA, și Cupe Duble De Cheesecake Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Tapetați baza unei forme de arc de 25 cm cu pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Amestecați untul topit și firimiturile de biscuiți până se omogenizează bine, apoi apăsați ferm pe baza cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Rotiți temperatura cuptorului până la 240C / ventilator 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Bateți crema de brânză și zahărul cu un tel electric până la neted și cremos, apoi amestecați cacao, vanilie, Tia Maria, ouă, smântână acrită și jumătate din ciocolata topită. Se amestecă suficient lapte în ciocolata rămasă pentru a face o consistență a sosului, apoi se lasă deoparte până se pregătește să decoreze cheesecake-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Puneți puțin unt topit pe niște hârtie de bucătărie și folosiți-l pentru a unge părțile laterale ale formei de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
8
Se toarnă amestecul de brânză, apoi se netezește blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 110c/ventilator 90C/gaz timp de 25-30 de minute. Umplutura trebuie setată, dar cu o oscilație în centru. Opriți cuptorul, deschideți ușa o fisură, apoi lăsați cheesecake să se răcească în cuptor timp de 2 ore. Se răcește până este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Pentru a decora cheesecake-ul, scoateți-l cu grijă din tablă și îndepărtați hârtia de căptușeală de la bază. Bateți ușor smântâna până își păstrează forma, apoi rotiți-o deasupra și stropiți cu sosul de ciocolată rezervat, ondulând sosul prin smântână cu capătul unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Serviți ca atare sau grămezi cu bucle de ciocolată. Pentru a face buclele de ciocolată: rulați ferm un cojitor de cartofi pivotant pe spatele neted al unei plăci de ciocolată, astfel încât buclele de fulgi de ciocolată să se îndepărteze de bară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista