Cheesecake Cremos Cu Vanilie-Caramel
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping de caramel, vanilie, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake La Cuptor Cu Caramel Sărat Și Vanilie, Cremă De Brânză Cu Vanilie, și Cheesecake cu fasole de vanilie Fudge Brownies cu Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 de grade F. Spray springform pan, 9X3 inci, cu spray de gătit.
Presărați firimituri de prăjituri peste fundul tigaiei.
Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați zahăr, albușuri de ou și vanilie. Bateți la viteză medie aproximativ 2 minute sau până se omogenizează.
Adăugați iaurt și făină. Bateți la viteză mică până se omogenizează.
Întindeți cu grijă aluatul peste firimiturile de biscuiți în tigaie.
Coaceți 1 oră. Opriți cuptorul; se răcește în cuptor 30 de minute cu ușa închisă.
Scoateți din cuptor; se răcește 15 minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore.
Stropiți topping de caramel peste cheesecake.
Se ornează cu jumătăți de pecan. A se păstra acoperit la frigider.