Cheeseburgerii fierbinți și fumurii cu slănină și piper de cireș Murat savurează

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cheeseburgerii fierbinți și fumurii cu slănină și piper de cireș Murat. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1213 calorii, 51G de proteine, și 84G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ceapă, chifle de hamburger și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Cheeseburgeri Cu Ardei De Cireșe Dulci Fumurii, Pizza în stil New York cu bacon-Cherry Pepper Relish și Coppa, și Gust De Ardei Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. Aranjați jumătate de slănină pe o foaie de copt cu margini și gătiți-o în cuptor până când este crocantă și bine rumenită, aproximativ 15 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Între timp, așezați ardeii cireșe în vasul de lucru al unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă fin, 8 până la 10 impulsuri scurte.
Tăiați jumătatea rămasă de slănină în bucăți de 1/2 inch.
Încălziți slănina într-o tigaie antiaderentă sau din fontă de 12 inci la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Adăugați zahărul și ardeii vișini tocați și sucurile lor. Gatiti pana cand sucurile sunt in mare parte evaporate si amestecul de piper-bacon are o textura groasa, asemanatoare gustarii, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Când sunteți gata de servit, condimentați cu generozitate burgerii cu sare și piper și gătiți burgeri până la coacerea dorită pe un grătar fierbinte sau într-o tigaie pe plită, 125 f pentru mediu rar sau 135 F pentru mediu, topping cu brânză pentru ultimul minut de gătit.
Lăsați chiftelele de burger să se odihnească timp de 5 minute la foc. În timp ce burgerii se odihnesc, condimentați ceapa cu sare și piper și gătiți pe grătar fierbinte sau într-o tigaie ușor unsă până se înmoaie și se rumenesc bine pe ambele părți.
Așezați salata mărunțită pe chiflele de jos și deasupra cu chiftele de burger. Se acoperă cu gust de slănină-ardei de cireșe, felii de ceapă fierte și slănină. Închideți burgerii și serviți imediat.