Cheeseburgeri cu carne de vită triplă cu Ketchup condimentat și murături cu oțet roșu
Cheeseburgerii cu carne de vită triplă cu Ketchup condimentat și murături cu oțet roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 956 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piept de vită bine răcit, ketchup condimentat, coaste scurte bine răcite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare sunt Cheeseburgeri cu carne de vită triplă cu Ketchup condimentat și murături cu oțet roșu, Cheeseburgeri De Curcan Cajun Cu Ketchup Tabasco, și orice murături de oțet vegetal.
Instrucțiuni
1
Pentru a face acest burger,carnea, suetul și măduva trebuie măcinate.Există trei moduri diferite de a face acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seu
2
1 Puneți măcelarul să macine carnea. Cereți măcelarului dvs. să taie toate carnea tăiată în bucăți de 3 / 4 inci, să toacă suetul și măduva și să macine totul în bucăți de 1/16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seu
3
2 Folosiți o mașină de tocat carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)
4
3 Folosiți un robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Tăiați toate carnea tăiată în bucăți de 1/4 inch. Se toacă suetulși măduva. Congelați până când este parțial înghețat.Lucrul în loturi și utilizarea pornirii/opririise macină în bucăți de 1/16 inci.
6
Combinați toate carnea măcinată, suetul de vită și măduva osoasă într-un castron mare și amestecați ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amestecul miso și amestecați ușor doar pentru a încorpora (nu amestecați prea mult).Împărțiți amestecul de carne în 8 porții egale.Formați fiecare porțiune într-un diametru redus de 4 inchpatty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Miso
8
Presărați ambele părți ale bucățelelor generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
9
Periați 2 skillets mari cu ulei; încălzițipeste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
10
Adăugați 4 burgeri lafiecare tigaie; gatiti 3 minute. Întoarce burgersover. Gatiti 2 minute; se acoperă cu brânză și se gătește cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se ia de pe foc.
12
Așezați 1 fund de coc pe fiecare dintre cele 8 farfurii.Completați fiecare cu 1 burger, 1 felie de roșii, 1 felie de ceapă roșie, năsturel și oțet roșu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
14
Întindeți blaturile cu chifle generos cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Ketchup condimentat și așezați deasupra burgerilor.