Cheddar-Sos De Bere Broccoli
Cheddar-sos de bere Broccoli este un vegetarian sos. Această rețetă face 6 porții cu 106 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cheddar, bere, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli rabe și Cheddar-supă de bere, Supă de bere și Broccoli Cheddar {Lightened Up}, și Câini de covrig jalape 6RO cu sos de bere Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați broccoli într-un abur. Abur, acoperit, 4 minute sau până când este crocant.
Puneți broccoli într-un castron mare.
Bateți 1/4 cană de bere și făină într-un castron.
Combinați laptele și 1/4 cană de bere într-o tigaie; aduceți la foc mic. Se amestecă amestecul de făină; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 2 minute.
Adăugați cheddar, arpagic, coajă de lămâie și sare kosher.
Se toarnă peste broccoli.