Cheddar-Latkes De Cartofi Cu Ceapă Verde
Nevoie de un garnitură fără gluten? Cheddar-Latkes de cartofi cu ceapă verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 101 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de canolan, brânză Cheddar ascuțită, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este perfect pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Somon Afumat Și Ceapă Verde Latkes, Sfeclă și ceapă roșie Latkes de cartofi cu piure de morcov și hrean și cremă de chimen Fraiche, și Briose de Cheddar și ceapă verde.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron; amestecați bine.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 1/2 linguriță de ulei în tigaie. Aruncați amestecul de cartofi cu 2 linguri în ulei fierbinte (aproximativ 5 pe lot). Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste; scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu amestecul rămas de ulei și cartofi.