Cheddar Chipotle Fondue

Cheddar Chipotle Fondue
Cheddar Chipotle Fondue este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei chipotle în sos adobo, brânză Cheddar proces pasteurizat ascuțit al lui hoffman, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fondue De Brânză Chipotle, Fondue De Ciocolată-Chipotle, și Fondue Cheddar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele în cratiță medie. Gatiti la foc mic pana cand branza de proces este topita si amestecul este incalzit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Serviți în oală de fondue cu cuburi de pâine prăjită, cartofi prăjiți în cuburi, pui tăiat la grătar sau legume tăiate la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui La GratarPui La Gratar
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista