Cheddar-Brioșe Cu Ceapă Verde
Cheddar-brioșele de ceapă verde necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 139 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Brioșe cu Cheddar și ceapă verde, Biscuiți cu Cheddar și ceapă verde, și Bacon, ceapă și brioșe de porumb Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori pentru a combina.
Adăugați 5 linguri de brânză și unt; puls de 5 ori sau până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă amestecul într-un castron mediu.
Combinați zeama, ceapa, usturoiul și oul; se amestecă cu un tel.
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește. Puneți aluatul în 12 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Se presară uniform cu restul de 3 linguri de brânză.
Coaceți la 375 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 5 minute în tigaie pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.