Cheddar-Biscuiți De Mărar
Cheddar-mărar Scones este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 397 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, mărar, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Brânză Mărar Biscuiți, Biscuiți de mărar și chimen savuros, și Biscuiți Cu Mărar De Somon Afumat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați 4 căni de făină, praful de copt și sarea în vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete.
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până când untul este în bucăți de mazăre.
Se amestecă ouăle și smântâna grea și se adaugă rapid la amestecul de făină și unt.
Se combină până se amestecă. Aruncați împreună cheddarul, mărarul și 1 lingură de făină și adăugați-le în aluat.
Se amestecă până când sunt aproape încorporate.
Aruncați aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați-l timp de 1 minut, până când cheddarul și mărarul sunt bine distribuite.
Rotiți aluatul gros de 3/4 inci.
Tăiați în pătrate de 4 inci și apoi în jumătate în diagonală pentru a face triunghiuri.
Periați blaturile cu spălarea ouălor.
Coaceți pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament timp de 20 până la 25 de minute, până când exteriorul este crud și interiorul este complet copt.