Cheddar-Biscuit Piersici Cobbler

Cheddar-Biscuit Piersici Cobbler
Cheddar-Biscuit Peach Cobbler este un desert lacto ovo vegetarian. O porție conține 305 calorii, 6 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 98 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 25%, ceea ce nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cizmar de piersici cu topping de biscuiți cu cheddar alb, Ciucaș de piersici cu biscuiți de scorțișoară și Cizmar de piersici cu lapte de unt.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați piersicile, sucul de lămâie și extractul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea; se presara peste piersici. Se punctează cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se coace, neacoperit, la 400° timp de 15 minute. Între timp, într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, OpționalSirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați laptele și untul; se amestecă în amestecul de biscuiți până se omogenizează. Puneți cu linguri pe amestecul fierbinte de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Coaceți 20-25 de minute mai mult sau până când biscuiții devin maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel

Cobbler poate fi asociat cu Crem Sherry, Vin spumant și Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista