Cheddar-Biscuit Piersici Cobbler
Cheddar-Biscuit Peach Cobbler este un desert lacto ovo vegetarian. O porție conține 305 calorii, 6 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă servește 12 și costă 98 de cenți per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți amidon de porumb, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 25%, ceea ce nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cizmar de piersici cu topping de biscuiți cu cheddar alb, Ciucaș de piersici cu biscuiți de scorțișoară și Cizmar de piersici cu lapte de unt.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați piersicile, sucul de lămâie și extractul.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea; se presara peste piersici. Se punctează cu unt.
Se coace, neacoperit, la 400° timp de 15 minute. Între timp, într-un castron mare, combinați amestecul de biscuiți și brânza.
Combinați laptele și untul; se amestecă în amestecul de biscuiți până se omogenizează. Puneți cu linguri pe amestecul fierbinte de piersici.
Coaceți 20-25 de minute mai mult sau până când biscuiții devin maro auriu.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin Spumant, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel
Cobbler poate fi asociat cu Crem Sherry, Vin spumant și Porto. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "