Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Charleston Punch ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 3,5 USD pe porție. O porție conține 174 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, ananas, ceai și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pumnul lui Charleston Light Dragoon, Charleston Hominy din bucătăria Lee Bros. Charleston, și Charleston Brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați țuica și lămâile într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați ananas la amestecul de brandy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3
Lăsați să stea 3 ore.
4
Combinați amestecul de coniac, ceaiul și următoarele 3 ingrediente (prin lichior), amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Zahăr
Ceai
5
Adăugați apă spumantă și șampanie, amestecând ușor până se amestecă.